Suroviny:
650 g špaldovej múky
150 g tekutého medu
250 g práškového cukru
50 g rozpusteného masla
3 ks vajcia
Librum orieškový krém podľa chuti napr. Himalayan Adventure, Peanut Crunchy, Pistachio, Strawberry Dream
3 kávové lyžičky perníkového korenia
2 kávové lyžičky sódy bikarbony
4 – 5 polievkových lyžíc mlieka
Postup:
Zo surovín si vypracujete cesto, zabaľte do fólie a nechajte odpočívať v chladničke jeden deň. Odležané cesto rozvalkajte na pomúčenej doske na hrúbku 4 mm. Vykrojte medovníčky vo svojom obľúbenom tvare. Pečte približne 10 minút na 180°C. Hotové medovníčky potrite vajíčkom, ozdobte orechami, kokosom, alebo čokoládovou polevou. Medovníčky zlepte svojim obľúbeným Librum orieškovým krémom a nechajte odležať uzavreté v krabičke, alebo dóze, ideálne s rozkrojeným jablkom, aby nevyschli.
Tento recept s láskou pripravila @lifestyle_ivi. ĎAKUJEME!
Pošlite nám svoje fotografie a recepty s produktami Librum. Každý zverejnený recept odmeníme 2 produktami Librum Food z nášho Librum Shop, ktoré Vám zašleme poštou!
Želáme dobrú chuť!