Suroviny:
4 ks zrelé banány (ideálne keď už majú čierne bodky)
1/2 hrnčeka ľanová múka
1/2 balenia kypriaceho prášku
Na potretie:
Pistachio 100% (alebo iný orechový krém Librum ako Peaunut Crunchy, Himalayan Adventure)
Na ozdobu:
Pekanové orechy
Granátové jablko
Čokoládová poleva
Postup:
Banány rozmačkajte vidličkou, primiešajte múku a kypriaci prášok. Cesto vylejte do vymastenej formy (priemer približne 16 cm) a pečte pri 180°C po dobu 40 – 45 minút. Vychladnutý koláč potrite 100% orechovým krémom Librum Pistachio. Výbornou voľbou je aj Himalayan Adventure, Peanut Crunchy, ale výborne chutí aj Strawberry Dream. Nakoniec koláč ešte polejte polevou z čokolády, posypte pekanovými orechmi, granátovým jablkom, alebo iným drobným ovocím.
Nechajte na noc odstáť v chladničke.
Tento recept s láskou pripravila @lifestyle_ivi. ĎAKUJEME!
Pošlite nám svoje fotografie a recepty s produktami Librum. Každý zverejnený recept odmeníme 2 produktami Librum Food z nášho Librum Shop, ktoré Vám zašleme poštou!