Banánovo čokoládový koláč s orechami

Suroviny:

4 ks zrelé banány (ideálne keď už majú čierne bodky)

1/2 hrnčeka ľanová múka

1/2 balenia kypriaceho prášku

Na potretie:

Pistachio 100% (alebo iný orechový krém Librum ako Peaunut Crunchy, Himalayan Adventure)

Na ozdobu:

Pekanové orechy

Granátové jablko

Čokoládová poleva

Postup:

Banány rozmačkajte vidličkou, primiešajte múku a kypriaci prášok. Cesto vylejte do vymastenej formy (priemer približne 16 cm) a pečte pri 180°C po dobu 40 – 45 minút. Vychladnutý koláč potrite 100% orechovým krémom Librum Pistachio. Výbornou voľbou je aj Himalayan Adventure, Peanut Crunchy, ale výborne chutí aj Strawberry Dream. Nakoniec koláč ešte polejte polevou z čokolády, posypte pekanovými orechmi, granátovým jablkom, alebo iným drobným ovocím.

Nechajte na noc odstáť v chladničke.

Tento recept s láskou pripravila @lifestyle_iviĎAKUJEME!

Pošlite nám svoje fotografie a recepty s produktami Librum. Každý zverejnený recept odmeníme 2 produktami Librum Food z nášho Librum Shop, ktoré Vám zašleme poštou!

Najnovšie články v Newsroom

Prečo sa špecializujeme na kurzy manuálnych techník?

Prečo sa špecializujeme na kurzy manuálnych techník?

Niektoré vzdelávacie spoločnosti sa orientujú prevažne na on-line vzdelávanie a kurzy mäkkých zručností. Pre organizátora je výhodné spraviť e-learning a učiť všeobecný obsah zameraný na rozvoj soft-skills, ale prinesie to niečo manuálne zameraným profesiám? My sme si vybrali opačnú cestu a podporujeme rozvoj praktických a manuálnych zručností výhradne prezenčnou formou vzdelávania.