Bohaté vianočné medovníčky s orechovým krémom

Suroviny:

650 g špaldovej múky

150 g tekutého medu

250 g práškového cukru

50 g rozpusteného masla

3 ks vajcia

Librum orieškový krém podľa chuti napr. Himalayan Adventure, Peanut Crunchy, Pistachio, Strawberry Dream

3 kávové lyžičky perníkového korenia

2 kávové lyžičky sódy bikarbony

4 – 5 polievkových lyžíc mlieka

Himalayan Adventure
Himalayan Adventure

Postup:

Zo surovín si vypracujete cesto, zabaľte do fólie a nechajte odpočívať v chladničke jeden deň. Odležané cesto rozvalkajte na pomúčenej doske na hrúbku 4 mm. Vykrojte medovníčky vo svojom obľúbenom tvare. Pečte približne 10 minút na 180°C. Hotové medovníčky potrite vajíčkom, ozdobte orechami, kokosom, alebo čokoládovou polevou. Medovníčky zlepte svojim obľúbeným Librum orieškovým krémom a nechajte odležať uzavreté v krabičke, alebo dóze, ideálne s rozkrojeným jablkom, aby nevyschli.

Peanut Crunchy

Tento recept s láskou pripravila @lifestyle_iviĎAKUJEME!

Pošlite nám svoje fotografie a recepty s produktami Librum. Každý zverejnený recept odmeníme 2 produktami Librum Food z nášho Librum Shop, ktoré Vám zašleme poštou!

Želáme dobrú chuť!

Najnovšie články v Newsroom

Prečo sa špecializujeme na kurzy manuálnych techník?

Prečo sa špecializujeme na kurzy manuálnych techník?

Niektoré vzdelávacie spoločnosti sa orientujú prevažne na on-line vzdelávanie a kurzy mäkkých zručností. Pre organizátora je výhodné spraviť e-learning a učiť všeobecný obsah zameraný na rozvoj soft-skills, ale prinesie to niečo manuálne zameraným profesiám? My sme si vybrali opačnú cestu a podporujeme rozvoj praktických a manuálnych zručností výhradne prezenčnou formou vzdelávania.