Suroviny na cesto:
2 plechovky bielej fazuľe
240 g jablkovej výživy
30 g kakao
20 g Pistachio
30 g ľanová múka
4 lyžice trstinový cukor
2 lyžice jahodový džem
2 vajcia
2 čajové lyžičky kypriaci prášok
Na ozdobu:
Pistácie
Príprava:
Suché ingrediencie zmiešame v samostatnej nádobe. Mokré rozmixujeme tyčovým mixérom, pridáme suché ingrediencie a rozmixujeme na konzistentné cesto. Pečieme pri 180°C na plechu vystlanom papierom na pečenie približne 25 minút.
Hotový vychladnutý koláč dajte na noc do chladničky. Na druhý deň ozdobte Librum krémom Strawberry Dream a pistáciami!
Tento recept s láskou pripravila @lifestyle_ivi. ĎAKUJEME!
Pošlite nám svoje fotografie a recepty s produktami Librum. Každý zverejnený recept odmeníme 2 produktami Librum Food z nášho Librum Shop, ktoré Vám zašleme poštou!
Želáme dobrú chuť!